portal informasi 2022

Sprintrace Brazilie / Max Verstappen krijgt taakstraf voor duwen Esteban Ocon : Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen.

Sprintrace Brazilie / Max Verstappen krijgt taakstraf voor duwen Esteban Ocon : Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen.
Sprintrace Brazilie / Max Verstappen krijgt taakstraf voor duwen Esteban Ocon : Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen.

20 uur geleden · sprintrace van de gp van brazilië 2021. 8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. 'race was bijna te lang' interview zaterdag 13 november. Bij de start van de sprintkwalificatie maakte max verstappen geen kans om de leiding te verdedigen ten opzichte van valtteri bottas. Geleden · start sprintrace nederlandse tijd:

11:33 de lampen gaan aan én uit en dus is de sprintrace begonnen! Statistieken Az Voert De Druk Op Voetbal Telegraaf Nl
Statistieken Az Voert De Druk Op Voetbal Telegraaf Nl from i0.wp.com
Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen. 19 uur geleden · persconferentie na de sprint kwalificatie van de gp van brazilie. De nederlander zal de grand prix van são paulo morgen vanaf diezelfde positie aanvangen. Hamilton was gisteren met afstand de snelste coureur in de kwalificatie. Na eerdere tests in silverstone en monza evalueert de sport nogmaals het nieuwe format. De kwalificatie, sprintrace en race zijn te volgen via een liveblog op racingnews365. De start is dus aanstaande. Hij start daarom vandaag achteraan.

De start is dus aanstaande.

8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. De nederlander legt bij uit waarom hij geen kans had om de leiding na zijn. Max verstappen is als tweede over de streep gekomen tijdens de sprintrace in brazilië. Hieronder een overzicht van de aanvangstijden van de vrije trainingen, kwalificatie, sprintrace en race, nederlandse tijd. Geleden · start sprintrace nederlandse tijd: 8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. 'het is een pole position!' interview zaterdag 13 november. 20 uur geleden · sprintrace van de gp van brazilië 2021. De sprintrace voor de grand prix van brazilië. 11:34 bottas pakt meteen de leiding over, terwijl ook sainz voorbijgaat aan verstappen in de strijd om p2! Na eerdere tests in silverstone en monza evalueert de sport nogmaals het nieuwe format. Bij de start van de sprintkwalificatie maakte max verstappen geen kans om de leiding te verdedigen ten opzichte van valtteri bottas. 'race was bijna te lang' interview zaterdag 13 november.

'het is een pole position!' interview zaterdag 13 november. Hij start daarom vandaag achteraan. Na eerdere tests in silverstone en monza evalueert de sport nogmaals het nieuwe format. 8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. 11:32 verstappen meldt zich op de grid en de rest volgt hem.

Na een lang onderzoek besloot de fia uiteindelijk om hamilton uit de kwalificatie te schrappen. Kimi Räikkönen: “Had op meer gehoopt” | Grand Prix Radio
Kimi Räikkönen: “Had op meer gehoopt” | Grand Prix Radio from www.grandprixradio.nl
De sprintrace voor de grand prix van brazilië. Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen. 20 uur geleden · sprintrace van de gp van brazilië 2021. 8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. Hamilton was gisteren met afstand de snelste coureur in de kwalificatie. Na een lang onderzoek besloot de fia uiteindelijk om hamilton uit de kwalificatie te schrappen. Na afloop kwam de fia er echter achter dat zijn drs verder open ging dan de reglementen toestonden. 'het is een pole position!' interview zaterdag 13 november.

8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië.

Na afloop kwam de fia er echter achter dat zijn drs verder open ging dan de reglementen toestonden. Hieronder een overzicht van de aanvangstijden van de vrije trainingen, kwalificatie, sprintrace en race, nederlandse tijd. Hamilton was gisteren met afstand de snelste coureur in de kwalificatie. 20 uur geleden · sprintrace van de gp van brazilië 2021. Max verstappen is als tweede over de streep gekomen tijdens de sprintrace in brazilië. Verstappen begon de sprintrace vanaf de eerste startplaats, maar werd bij de start geklopt door valtteri bottas. De sprintrace voor de grand prix van brazilië. 8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen. Geleden · start sprintrace nederlandse tijd: 'het is een pole position!' interview zaterdag 13 november. 11:33 de lampen gaan aan én uit en dus is de sprintrace begonnen! De start is dus aanstaande.

11:34 bottas pakt meteen de leiding over, terwijl ook sainz voorbijgaat aan verstappen in de strijd om p2! 11:32 verstappen meldt zich op de grid en de rest volgt hem. Verstappen begon de sprintrace vanaf de eerste startplaats, maar werd bij de start geklopt door valtteri bottas. 8 uur geleden · verstappen verklaart matige start sprintrace gp brazilië. Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen.

De start is dus aanstaande. WAGs: ‘Vreemdgaan? Liever niet, maar als het gebeurt is
WAGs: ‘Vreemdgaan? Liever niet, maar als het gebeurt is from static.voetbalzone.nl
19 uur geleden · persconferentie na de sprint kwalificatie van de gp van brazilie. Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen. 11:32 verstappen meldt zich op de grid en de rest volgt hem. Na eerdere tests in silverstone en monza evalueert de sport nogmaals het nieuwe format. De start is dus aanstaande. Hieronder een overzicht van de aanvangstijden van de vrije trainingen, kwalificatie, sprintrace en race, nederlandse tijd. 20 uur geleden · sprintrace van de gp van brazilië 2021. Na een lang onderzoek besloot de fia uiteindelijk om hamilton uit de kwalificatie te schrappen.

'het is een pole position!' interview zaterdag 13 november.

19 uur geleden · persconferentie na de sprint kwalificatie van de gp van brazilie. 11:34 bottas pakt meteen de leiding over, terwijl ook sainz voorbijgaat aan verstappen in de strijd om p2! 11:33 de lampen gaan aan én uit en dus is de sprintrace begonnen! De start is dus aanstaande. Max verstappen is als tweede over de streep gekomen tijdens de sprintrace in brazilië. 11:32 verstappen meldt zich op de grid en de rest volgt hem. Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen. 20 uur geleden · sprintrace van de gp van brazilië 2021. Na eerdere tests in silverstone en monza evalueert de sport nogmaals het nieuwe format. 'race was bijna te lang' interview zaterdag 13 november. Na afloop kwam de fia er echter achter dat zijn drs verder open ging dan de reglementen toestonden. De sprintrace voor de grand prix van brazilië. Hieronder een overzicht van de aanvangstijden van de vrije trainingen, kwalificatie, sprintrace en race, nederlandse tijd.

Sprintrace Brazilie / Max Verstappen krijgt taakstraf voor duwen Esteban Ocon : Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen.. Valtteri bottas had bij de start van de sprintkwalificatie op interlagos een bandenvoordeel op max verstappen. De sprintrace voor de grand prix van brazilië. Geleden · start sprintrace nederlandse tijd: Hamilton was gisteren met afstand de snelste coureur in de kwalificatie. De kwalificatie, sprintrace en race zijn te volgen via een liveblog op racingnews365.

Advertisement

Iklan Sidebar